PC-versie Mass Effect voorzien van patch 1.02

BioWare heeft zojuist een nieuwe patch uitgebracht voor de PC-versie van Mass Effect. De patch verhelpt diverse bugs en crashes, maar ook wordt de game op het technische vlak iets verbeterd. Om de 71MB grote patch te downloaden en te lezen wat de patch allemaal doet, kan je terecht op de officiële website.

De patch werkt niet met de Steam-versie van de game. Volgens een woordvoerder van BioWare wordt de patch spoedig uitgebracht via Steam.

In Mass Effect heb jij commandant Shepard van het ruimteschip de Normandy onder de knoppen, ten tijde van de 23e eeuw. Inmiddels is het ons gelukt om door de ruimte te reizen, al krijgen we nog niet het respect van de andere buitenaardse rassen. Tijdens een patrouille kom je achter een schokkende ontdekking, die tevens de rode lijn door de game is. Je zult de verschillende beschavingen aan jouw zijde moeten krijgen en het universum van zijn ondergang zien te redden. Hiervoor moet je uiteraard talloze planeten in verschillende zonnestelsels bezoeken. Om hier levend doorheen te komen zal je character zich uiteraard continu ontwikkelen, door middel van een Role Playing-systeem dat veel gelijkenissen vertoond met Star Wars: KotOR.

Wil je weten wat wij van Mass Effect vonden? Lees dan onze reviews voor de Xbox 360 en PC!

Mass Effect is verschenen voor de Xbox 360 en PC.

 1.   
  Bello 2185's avatar

  Toch altijd leuk. 🙂

 2.   
  DenniZ's avatar

  Blijft een erg goed spel 🙂

 3.   
  Rrm's avatar

  hopelijk verhelpen ze de bugs die gebeuren met die speciale krachten (weet niet meer hoe ze noemen). Toen ik het speelde ben ik meerdere keren uit de map gevallen vanwege die kracht die je doet neervallen :P.

 4.   
  Masterchief's avatar

  Hoe oud is dat spel ?