Nieuwe details en releasedatum Red Faction: Guerrilla Multiplayer Pack bekend

Op 11 september kunnen PC-gamers naar de winkel rennen om aan de slag te gaan met Red Faction: Guerrilla, maar mensen die de game al hebben voor de Xbox 360 of PlayStation 3 worden zeker niet vergeten. THQ heeft vandaag namelijk nieuwe details naar buiten gebracht over nieuwe downloadable content, het Multiplayer Pack. Dit pakket zal op 17 september uitgebracht worden via Xbox LIVE (560 Microsoft Points) en de PlayStation Store (7 dollar).

Het Multiplayer Pack bevat acht nieuwe mappen, die in alle spelmodi behalve Siege speelbaar zijn. Tevens worden er twee nieuwe spelmodi toegevoegd: Bagman en Team Bagman. Gamers die Red Faction 2 hebben gespeeld zullen deze namen wel herkennen, aangezien THQ ze in ere heeft hersteld. In Bagman of Team Bagman is het doel een tas te bemachtigen of te verdedigen en vervolgens zo lang mogelijk in het bezit te blijven van de tas. Beide nieuwe spelmodi zijn speelbaar in alle mappen.

Ben je op zoek naar een extreem actievolle wedstrijd? Probeer dan eens een potje Bagman met meer dan 10 spelers in een kleine map.

Red Faction: Guerrilla logo

Red Faction: Guerrilla, het derde deel in de Red Faction serie, is aangekondigd. Alweer keer je terug naar het geterraformde Mars om strijd te leveren tegen de Earth Defense Force. Dit keer vanuit het derde persoons perspectief en met een nieuw coversysteem bij de hand. Je mag het hoofdkwartier van de Earth Defence Force dus steen voor steen af gaan breken. Net zoals zijn voorgangers zal Red Faction: Guerilla weer bol staan van de explosieve actie en ook een uitgebreide, vernietigbare omgeving speelt weer een grote rol in deze shooter. Hiervoor heeft men een speciale technologie ontwikkeld om zeer destructief te kunnen spelen. De ontwikkeling is in handen van Volition, die eerder al verantwoordelijk was voor de originele Red Faction en meer recent Saints Row.

Wil je meer weten over Red Faction: Guerrilla? Lees dan ook eens onze review!

Red Faction: Guerrilla is inmiddels verschenen op de Xbox 360 en de PlayStation 3. De PC-versie volgt op 11 september.

  New Maps (Playable on all but Siege):
  * Puncture
  * Broadside
  * Compound
  * Division
  * Equilibrium
  * Gradient
  * Haven
  * Remnant

  New Modes:
  * Bagman
  * Team Bagman

 1.   
  jesserhcp's avatar

  Weet niet,
  Mischien wel halen eerst die Badlands ofzo die eerste DLC,