FIFA 10 krijgt 10 september een demo

Vanaf 2 oktober kunnen de voetbalfanaten onder ons FIFA 10 aanschaffen, maar in tussentijd mogen we ons verheugen op de demo, die 10 september voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3 zal verschijnen. In de demo zullen Chelsea, Barcelona, Juventus, Bayern München, Marseille en Chicago Fire het tegen elkaar kunnen opnemen. Ook zal het mogelijk zijn om in-game video’s samen te stellen en deze vervolgens te uploaden naar EA Football World.

FIFA 10 bouwt verder op de succesvolle formule van FIFA 09. In dit nieuwe deel is de AI van keepers aangepakt, waardoor je doelman nog beter op schoten moet reageren, en verder kennen ook je medespelers een betere intelligentie, wat goed samenspel moet bevorderen. Een andere nieuwe functie voor de next-gen versies (Xbox 360 en PlayStation 3) is de mogelijkheid om 360-graden te dribbelen. Dit moet voor nog meer balgevoel en realisme zorgen.

FIFA 10 verschijnt 2 oktober voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2, PlayStation Portable, Nintendo DS en als mobile game.

 1.   
  Machtaman's avatar

  Ik vind hem wel vet kheb de nieuwe trailer gezien en het lijkt me wel wat maar ik wil eerst nog wat van PES zien zodat ik mijn definitieve keuze kan gaan maken. 😳

 2.   
  nickkok14's avatar

  Machtaman schreef, "Ik vind hem wel vet kheb de nieuwe trailer gezien en het lijkt me wel wat maar ik wil eerst nog wat van PES zien zodat ik mijn definitieve keuze kan gaan maken. 😳 "

  Ik ben altijd voor Fifa geweest en nu dus ook 8) 8)

 3.   
  Niekolaas's avatar

  heb demo al gedaan in oostende, hier was het mogelijk om deze al te spelen op een beamer schrem ( de primiere)