Nieuwe achievements wijzen op DLC voor Mass Effect

Een paar maanden geleden gaf ontwikkelaar BioWare aan dat er voorlopig geen nieuws zou komen over downloadable content voor Mass Effect, maar dat lijkt nu te veranderen. Als je sinds kort namelijk de lijst met achievements voor Mass Effect bekijkt, dan zul je zien dat er drie nieuwe achievements bij zijn gekomen. Hierdoor komt het totaal aantal te behalen gamerscore punten op 1200. Dit zijn de drie nieuwe achievements:

 • Undisputed (50G)
  Complete Ahern’s survival mission

 • New Sheriff in Town (50G)
  Take first place in any combat scenario on Pinnacle Station

 • Best of the Best (50 G)
  Take first place in 12 combat scenarios on Pinnacle Station

Gezien de achievements lijkt het erop dat de nieuwe downloadable content zich met name op en rondom Pinacle Station af zal spelen en mogelijk is dit dus ook de naam van de nieuwe downloadable content. BioWare en Electronic Arts hebben nog geen commentaar gegeven op deze nieuwe achievements, maar mogelijk horen deze achievements bij de ‘fight club’ downloadable content waar we over hebben gehoord in een documentaire over Mass Effect.

In Mass Effect heb jij commandant Shepard van het ruimteschip de Normandy onder de knoppen, ten tijde van de 23e eeuw. Inmiddels is het ons gelukt om door de ruimte te reizen, al krijgen we nog niet het respect van de andere buitenaardse rassen. Tijdens een patrouille kom je achter een schokkende ontdekking, die tevens de rode lijn door de game is. Je zult de verschillende beschavingen aan jouw zijde moeten krijgen en het universum van zijn ondergang zien te redden. Hiervoor moet je uiteraard talloze planeten in verschillende zonnestelsels bezoeken. Om hier levend doorheen te komen zal je character zich uiteraard continu ontwikkelen, door middel van een Role Playing-systeem dat veel gelijkenissen vertoond met Star Wars: KotOR.

Wil je weten wat wij van Mass Effect vonden? Lees dan onze reviews voor de Xbox 360 en PC!

Mass Effect is reeds verschenen voor de Xbox 360 en PC.

 1.   
  obi_wan383's avatar

  Ze zouden zich beter bezig houden met het ‘ polishen ‘ van Mass Effect 2 in de plaats van nog wat bij te verdiennen met DLC…

 2.   
  SN0WIE's avatar

  Volgen mij komt met de 2de een soort pvp met die combat scenarios