Section 8 demo op Xbox LIVE verschenen

Enkele dagen geleden opende TimeGate Studios al de open beta van Section 8 voor alle PC-gebruikers. De Xbox 360-spelers hadden echter nog niets om mee te spelen, maar daar is nu verandering in gebracht. Er is namelijk een demo van Section 8 op Xbox Live verschenen.

De demo is op het moment alleen voor Gold-gebruikers te downloaden, aangezien gebruikers met een Silver-account tot 28 augustus moeten wachten om van het spel te kunnen genieten.


Section 8 is een intense first-person shooter en speelt zich af op diverse door oorlog verwoeste planeten in de toekomst. De mensheid wordt namelijk bedreigd en stuurt zodoende de elitaire 8th Amored Infantry (nickname Section 8) erop uit om het naderende onheil te stoppen en te voorkomen dat de mensheid wordt uitgemoord.

Als speler heb je naast diverse wapens ook meer strategische controle over het strijdveld, waarbij je met tactische hulpmiddelen en het oproepen van voertuigen de gevechten naar jouw hand kunt zetten. Net zoals alle andere elite soldaten van Section 8, beschik je over een geavanceerd, gepantserd pak. Je doelstellingen zijn duidelijk: duik vanaf kilometers hoogte in de strijd en zorg er voor dat je de vijand razendsnel uitschakelt om je missies tot een succes te maken.

Section 8 verschijnt 11 september voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  JVB93's avatar

  Ik denk dat ik deze oversla .

 2.   
  WoKingNL's avatar

  De game zelf vind ik erg vet maar de besturing vind ik een beetje stroef, het kan ook dat ik er nog niet helemaal aan gewend ben maar het voelt niet echt lekker aan 😕

 3.   
  Serg1337's avatar

  WoKingNL schreef, "De game zelf vind ik erg vet maar de besturing vind ik een beetje stroef, het kan ook dat ik er nog niet helemaal aan gewend ben maar het voelt niet echt lekker aan 😕 "

  op de pc of op de 360? want ik heb de beta gespeelt, en daar is de besturing (ook) zo kut. ik ga de demo wel downloaden, want ik speel zoiets liever op een console dan op een pc. 🙂

 4.   
  WoKingNL's avatar

  op de xbox, kzal eens kijken of ik de snelheid van het richten wat sneller kan zetten dat zou misschien kunnen helpen

 5.   
  Lapixx's avatar

  Leuk concept, maar de grafische stijl… tja, dat zal het misschien beter hebben kunnen doen in een soort Crysis sfeer.

 6.   
  Ken2BE's avatar

  Is dit iets???

 7.   
  WoKingNL's avatar

  Kheb hem nog eens gespeeld en vind het toch wel een erg vette game, de besturing is wel aan te wennen.
  De deployables zijn ook wel vet turrets en een heavy armor suit enzo 😆

 8.   
  Serg1337's avatar

  meh, ik had meer verwacht van deze game.