Xbox 360-versie Rage krijgt waarschijnlijk extra disc voor multiplayer

Todd Hollenshead, baas bij iD Sofware, denkt eraan om de singleplayer en multiplayer van de Xbox-versie van hun aankomende shooter, Rage, op verschillende discs uit te brengen.

Hollenshead had in een interview met Shacknews het volgende te melden:

  “We’ll probably have two DVDs for sure, and then the question is, will multiplayer be on a separate disc or not? It makes no sense for a player to swap that disc in multiplayer, right? That’s fail. They have to keep one disc in during multiplayer, can you just put all the multiplayer content on one DVD?”

Verder liet Hollenshead nog weten dat de plannen om de game op 3 DVD’s uit te brengen ook nog niet helemaal van de baan zijn.

Rage is een nieuwe game die in ontwikkeling is bij id Software. Het betreft een combinatie van een first-person shooter en een racegame. De game speelt zich af in een post-apocalyptische omgeving op een aarde die getroffen is door een komeet. In de game ben je in staat om je auto te upgraden met geld dat je verdient door te racen. De game kent daarnaast ook een co-op mode. Rage is het eerste spel dat ontwikkeld wordt met de Tech5-engine.

Rage verschijnt ergens in 2010 voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  MarijnPF's avatar

  Zit je iemand kijhard te ownen, staat er in je beeld “please insert disc 2” ๐Ÿ˜›

 2.   
  Jonah's avatar

  BlackBullet schreef, "Zit je iemand kijhard te ownen, staat er in je beeld “please insert disc 2” ๐Ÿ˜› "

  Daar moest ik toch wel even om lachen… ๐Ÿ˜†

 3.   
  ckerigon's avatar

  Ahaa xD dat is best kut ๐Ÿ˜›

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  Kijk lang leve sony’s console met de Bl-ray ๐Ÿ˜€

  Staat er bij 1 Pleas insert disc 2 zit je net in spannend gevecht en dan draait het mooie blauwe schijfje van sony gewoon door ๐Ÿ˜›

 5.   
  Impact's avatar

  C-Boy schreef, "Kijk lang leve sony’s console met de Bl-ray ๐Ÿ˜€

  Staat er bij 1 Pleas insert disc 2 zit je net in spannend gevecht en dan draait het mooie blauwe schijfje van sony gewoon door :P"

  Dit staat er niet, er staat dat ze waarschijnlijk de singleplayer op een disk gaan uitbrengen en de multiplayer op een disk gaan uitbrengen;)