Geen Borderlands demo voor de launch

2K’s aankomende futuristische shooter, Borderlands, zal geen demo kennen voor zijn releasedatum op 23 oktober. Gelukkig betekent dit niet dat er geen demo komt, de ontwikkelaar denkt er nameljk aan om in de toekomst toch nog een demo online te gooien.

Een 2K medewerker had het volgende te zeggen:

  “Everyone is really, really focusing on getting the game done for release … that’s not to say there will never be a demo, just not before launch.”

Van de makers van Brothers in Arms komt dit keer een futuristische shooter, die zich afspeelt op meerdere planeten. Welvaart en zelfs beschaving zijn er ver te zoeken, maar je hebt wél de beschikking over een half miljoen verschillende wapens. Zie maar eens te overleven in een wereld die je amper iets te bieden heeft… Borderlands staat bol van de sfeer en originaliteit en zal zeker een groot deel van de FPS-liefhebbers ontzettend aanspreken. Niet in de laatste plaats om de gigantische aantallen aan beloofde wapens.

Borderlands wordt omschreven als ‘Diablo meets Mad Max’ en het spel is een mix van Science Fiction en een first-person shooter met RPG-elementen. De RPG-elementen die de game bevat kennen veel meer diepgang dan een doorsnee shooter. Verder beschikt de game over een coöperatieve online-modus, waarin je met maximaal vier spelers kunt spelen.

Lees voor meer informatie over Borderlands ook eens onze uitgebreide E3-preview.

Borderlands verschijnt 23 oktober voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  delta62's avatar

  Jammer, ik had hem natuurlijk wel even willen proberen.

 2.   
  superdedupe's avatar

  ik ga hem sowieso kopen… dat wapensysteem lijkt me echt vet… 4 player coop (misschien ook wel 4 splitscreen) lijkt me te gek.