Binnenkort nieuwe klasse Fat Princess?

Naar alle waarschijnlijkheid publiceert Titan Studios, de ontwikkelaar van Fat Princess, zeer binnenkort een nieuwe klasse voor de game. In onze review beschreef ik de vijf klassen die in Fat Princess voorkomen. Elke klasse kent daarentegen maar één upgrade, dus ik denk dat Titan Studios de game wil uitbreiden en het ondersteunen van (PlayStation Network) titels is natuurlijk alleen maar goed.

Op onderstaande screenshot is te zien dat het om ninja’s gaat, maar wat verder de specialiteiten van deze snelle mannekes zijn is nog niet bekend.


In Fat Princess draait het om het redden van jouw prinses. Teams van 16 man moeten proberen de prinses van het vijandige kasteel naar het eigen kasteel te sjouwen. Maar de vijand probeert haar prinses natuurlijk ook te bevrijden, dus zul je de vijandige koninklijke hoogheid vet moeten mesten, zodat ze te zwaar wordt om alleen te dragen. Teamwork staat dus centraal in deze PlayStation Network-titel van Titan Studios.

Je zal tevens de vijand uit moeten schakelen om posten over te nemen, zodat je sterker in je schoenen staat. Vecht met vijf klassen: Warrior, Archer, Mage, Worker en Priest. Deze kun je ook upgraden, zodat jouw team nog sterker wordt. Andere modi in Fat Princess zijn (team)-deathmatch en o.a. het veroveren van zo veel mogelijk posten.

Fat Princess is onlangs exclusief verschenen op het PlayStation Network.

Meer weten over deze game? Lees dan onze ontzettend dikke review!

  1.   
    Babostainer's avatar

    Cool!!! ik speel altijd arbeider, kun je veel punten mee verdienen, zkr als je de upgrade hebt! 🙂