Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe gameplay: Dead to Rights: Retribution Gamescom 09 Trailer

Dead to Rights: Retribution speelt zich af in de moreel corrupte wereld van Grand City, alwaar een duister, gevaarlijk en tragisch verhaal zich afspeelt. Hoofdpersoon is de agent Jack Slate, die samen met zijn viervoeter Shadow het op moet nemen tegen ongure personen uit de onderwereld die hun gemene heerschappij proberen uit te breiden. Jack zal zodoende diverse gevaarlijke bendes tegenkomen, elk met een eigen vechtstijl.

De game introduceert een hybride gevechtsysteem, waarbij third-person actie, hand-to-hand gevechten en je computergestuurde hond Shadow samen een vlotte gameplay opleveren. Stuur Shadow van een afstand alvast naar tegenstanders, zoek dekking, gebruik menselijke schilden of steel de wapens van vijanden dankzij speciale technieken om iemand te ontwapenen of dodelijk uit te schakelen. Gamers spelen zowel met Jack als met Shadow op bepaalde momenten gedurende het verhaal.

Dead to Rights: Retribution verschijnt in 2010 voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Wie benieuwd is hoe de gameplay precies werkt kan nu de nieuwe trailer bekijken.

  1.   
    superdedupe's avatar

    dead to rights 1 was best wel leuk…. maar ik ga deze niet kopen voor 60 euro…

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Afwisselende gameplay met die hond erbij is wel grappig, maar voor de rest ziet het er niet echt bijzonder uit of zo 🙄

  3.   
    mazterman's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Afwisselende gameplay met die hond erbij is wel grappig, maar voor de rest ziet het er niet echt bijzonder uit of zo 🙄 "

    ja dacht het zelfde, en nog irritand ook dat je geraakt wordt terwijl je achter zoon muurtje schuilt.

    p.s die hond ownt wel echt 8)