Veertien nieuwe screenshots voor Borderlands

2K Games heeft onlangs op de Gamescom veertien nieuwe screenshots vrijgegeven van hun opkomende futuristische shooter, Borderlands. Op de screenshots kunnen we onder meer zien hoe de characters zijn opgebouwd en met wat voor voertuigen je over de verschillende planeten zal kunnen scheuren.

E3-preview.

Borderlands verschijnt 23 oktober voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Spam-Fischer's avatar

  ik hou dus ook egt niet van die cartoon agtige schietgames:(

 2.   
  Darkknight's avatar

  zolsng die grappig is ikke wel

 3.   
  NLkevvNL's avatar

  moet er aan wenne ben dit totaal niet gewent maar lijkt me wel wat

 4.   
  PaNNa's avatar

  Ziet er leuk uit, maar ik denk dat dit niets voor mij zal zijn. Geef me maar een gewone shooter.

 5.   
  nurie's avatar

  laat je niet afschrikken door de graphics, ik hoop dat ie goed is

 6.   
  Serg1337's avatar

  ik denk dat borderlands wel een succes word, ziet er namelijk wel leuk en appart uit, gameplay zal dan vast ook wel leuk zijn. maar we zien wel 🙂

 7.   
  Neolite's avatar

  Ik blijf erbij dat ik het erg jammer vind dat ze de grafische stijl verandert hebben. Zoals de stijl eerst was, was precies zoals hij in mijn ogen hoorde te zijn. Met die stijl had ik hem dus ook gehaald. Nu zit ik erg te twijfelen omdat ik het gewoon een stuk minder mooi vind, ben dus totaal nog niet overtuigd van deze grafische stijl. 😉

 8.   
  superdedupe's avatar

  het lijkt me wel een vet spel, alleen al het aantal wapens… lijkt me vet om online coop te gaan en dan te kijken wat een coole wapens de anderen hebben gevonden ^^

 9.   
  DeAdSeYe's avatar

  Neolite schreef, "Ik blijf erbij dat ik het erg jammer vind dat ze de grafische stijl verandert hebben. Zoals de stijl eerst was, was precies zoals hij in mijn ogen hoorde te zijn. Met die stijl had ik hem dus ook gehaald. Nu zit ik erg te twijfelen omdat ik het gewoon een stuk minder mooi vind, ben dus totaal nog niet overtuigd van deze grafische stijl. 😉 "

  Dit is precies wat ik ook wilde zeggen. 😳

 10.   
  /DareDevil's avatar

  DeAdSeYe schreef, "

  ”Neolite” schreef, "Ik blijf erbij dat ik het erg jammer vind dat ze de grafische stijl verandert hebben. Zoals de stijl eerst was, was precies zoals hij in mijn ogen hoorde te zijn. Met die stijl had ik hem dus ook gehaald. Nu zit ik erg te twijfelen omdat ik het gewoon een stuk minder mooi vind, ben dus totaal nog niet overtuigd van deze grafische stijl. 😉 "

  Dit is precies wat ik ook wilde zeggen. 😳 "

  Onzin er zijn al zoveel shooters die realistisch zijn. Deze game wilde gewoon een eigen identiteit en dat cel-shaded is echt leip. De Game wordt er toch niet minder op.

 11.   
  Ken2BE's avatar

  superdedupe schreef, "het lijkt me wel een vet spel, alleen al het aantal wapens… lijkt me vet om online coop te gaan en dan te kijken wat een coole wapens de anderen hebben gevonden ^^"

  Dat aantal wapens lijkt me juist heel stom.Dan heb je zo’n 100 vershillende viziers,grips,kleuren,… en daar moet je dan een wapen mee in elkaar knutselen.