Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: LocoRoco: Midnight Carnival Gamescom 09 Trailer

LocoRoco: Midnight Carnival is de navolger van LocoRoco 1 en 2 voor de PlayStation Portable. LocoRoco zijn kleine wezentjes, die je het beste kunt beschrijven als bolletjes met een paar ogen en een mond. Erg aandoenlijk om te zien, ook in hun gedragingen. Ze hebben de mogelijkheid om zich samen te smelten tot één grote LocoRoco, wat erg handig kan zijn om je snel voort te bewegen of muurtjes te breken met je gewicht. Bij kleine doorgangen kunnen de LocoRoco zich weer opsplitsen, waardoor er soms wel twintig van die rakkers door je scherm vliegen. De interactiviteit met de omgeving is enorm door deze toepassing.

Midnight Carnival pakt de normale levels echter beet en strooit ze door elkaar tot een ander geheel. De game speelt zich sowieso ’s nachts af en gebruikt de platformlevels op een ultieme manier. De puzzels en verzamel-objecten worden achterwege gelaten, maar Midnight Carnival verwacht dat je het kantel-mechanisme nu volledig gebruikt.

LocoRoco: Midnight Carnival moet dit jaar nog verschijnen en zal tot nog toe alleen te downloaden zijn voor de PlayStation Portable. Bekijk nu deze zoetsappige en kleurrijke trailer van deze maffe LocoRoco’s.

 1.   
  Pimkingetje's avatar

  Dus alleen voor de PSP Go? 😥

 2.   
  Moon-Hero's avatar

  Pimkingetje schreef, "Dus alleen voor de PSP Go? 😥 "

  Vast niet