Demo’s voor Lost Planet en Mini Ninjas op Xbox LIVE verschenen

Microsoft heeft zowel een demo van Mini Ninjas als Lost Planet 2 op Xbox LIVE gezet. In de demo van Mini Ninjas kun je met twee van de drie Mini Ninjas de spelwereld verkennen. De demo van Lost Planet 2 geeft spelers de mogelijkheid om het tegen de gigantische baas “G-Type Salamander Akrid” op te nemen. De demo heeft echter geen singleplayer, want de baas zul je in de co-op modus moeten verslaan.

Of de demo van Lost Planet 2 ook op het PlayStation Network zal verschijnen is nog niet bekend. Ook kunnen alleen Xbox Live-gebruikers met een Gold-account de demo downloaden, de spelers met een Silver-account moeten tot 26 augustus wachten om het spel uit te proberen. De demo van Mini Ninjas zal in ieder geval wel voor PlayStation 3-gebruikers beschikbaar komen, want deze zal morgen al op het PlayStation Network verschijnen.

Lost Planet 2 speelt zich 10 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af en het landschap van de planeet E.D.N. III is flink veranderd. Het ijs is gaan smelten en heeft ruim baan gemaakt voor tropische jungles en andere nieuwe omgevingen. Het verhaal gaat voorbij aan de oorspronkelijke held, Wayne Holden, want deze keer kan je met je persoonlijke sneeuwpiraten spelen, op een missie om E.D.N. III weer in handen te krijgen. Op deze manier beleef je meerdere unieke verhaallijnen die samen voor een dynamisch verhaal zorgen.

De sterkste kenmerken van de eerste game zijn ook weer aanwezig in Lost Planet 2, waardoor fans zich snel thuis zullen voelen. Naast de typische gameplay met grappling hooks en gigantische boss fights, kent dit tweede deel ook diverse nieuwe elementen om met diverse acties tactisch voordeel te kunnen behalen. Lost Planet 2 bevat ook weer de enorme Akrids, maar deze keer met een nieuwe toevoeging.

Naast een diepgaande singleplayer is de intense en actievolle campaign ook met 4 spelers coöperatief te spelen, zodat je samen met je vrienden online de missies kunt voltooien. Ook kent de game een uitgebreide multiplayer. Ten slotte heeft Capcom veel tijd besteed aan het vergaren van community feedback, om Lost Planet 2 nog beter af te stemmen op de wensen van gamers.

Lost Planet 2 verschijnt op een nog onbekende datum voor de Xbox 360, PC en PlayStation 3.

 1.   
  craz's avatar

  Heb ik weer geen gold 🙁

 2.   
  Kilerden's avatar

  lost planet 2 is wel ok, leuk om ff te doen met friends, daarna saai :P, maar 1 klein lvl’tje.

  en ik hou niet zo van lost planet. 😛