Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: LittleBigPlanet Gamescom 09 Trailer

LittleBigPlanet is een innovatieve puzzelgame, waarbij je met een soort van stoffen poppetje allerlei puzzels moet gaan oplossen. Hierbij draait het vooral om creativiteit en teamwork, aangezien het regelmatig voorkomt dat je meerdere mensen nodig hebt om verder te komen in een level. Zodoende is LittleBigPlanet in principe een multiplayer, maar de game is ook zeker goed als singleplayer te spelen, zowel online als offline.

Het leuke aan LittleBigPlanet is de mogelijkheid om zelf geheel nieuwe levels en puzzels te ontwerpen, zonder dat er een lastige level-editor aan te pas komt. Deel vervolgens je nieuwe creaties met gamers over de hele wereld en de mogelijkheden van user-created content in deze game zijn eindeloos! Je kunt je character uitgebreid customizen en punten verdienen door een zo snel mogelijke tijd neer te zetten in de levels. Met deze punten kan je vervolgens weer vele attributen voor je character kopen en daarnaast kan je ook nieuwe items verdienen om te gebruiken in zelf te ontwikkelen levels. De kernwoorden van LittleBigPlanet? Play, Create en Share!

Lees voor meer informatie over LittleBigPlanet onze creatieve review!

LittleBigPlanet is inmiddels verschenen voor de PlayStation 3. De PSP-versie verschijnt eind dit jaar. Wie benieuwd is of LittleBigPlanet het goed zal doen op de PSP kan nu de nieuwe trailer bekijken

 1.   
  GENERAL_DS's avatar

  leuk 😆

 2.   
  Pimkingetje's avatar

  Grappig gedaan. 8)

 3.   
  Sa.'s avatar

  LOL

 4.   
  sebasiske's avatar

  ik weet niet of deze game echt leuk is ?

  kan hier iemand mij vertellen wat hier zo leuk aan is ?

 5.   
  krakekou's avatar

  mij liikt het niet zo leuk hoor