Battlefield: Bad Company 2 knalt er nieuwe details uit

Op de Gamescom 09 in Keulen heeft Electronic Arts (EA) inmiddels ook haar persconferentie gehouden en er is gelukkig het één en ander bekend gemaakt over haar titels. Zo ook nieuwe details van Battlefield: Bad Company 2, die volgend jaar moet verschijnen.

Het bedrijf heeft losgelaten dat Bad Company 2 een aantal nieuwe voertuigen kent, zoals de quadbike en een transport-helikopter. Daarnaast is het belangrijk in squads samen te werken om de missies tot een goed einde te laten verlopen en je verdient meer unlockables en achievements. Tot slot mogen we genieten van het feit dat snipers gaten in huizen kunnen maken om er vervolgens doorheen te schieten.


In Battlefield: Bad Company 2 moet je je met ‘B’ Company een weg banen door besneeuwde bergtoppen, dichtbegroeide jungles en stoffige dorpjes. Hierbij heb je uiteraard een flink arsenaal aan wapens en voertuigen tot je beschikking om weer alles wat in je weg staat te vernietigen. De Frostbite engine zorgt er voor dat Bad Company 2 om “total destruction” draait. Verwacht meer voertuigen, meer vernietiging en meer samenspel met je team.

Battlefield: Bad Company 2 verschijnt op 5 maart voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    NoFearz's avatar

    noo, snipers…. Er waren al teveel in deeltje 1 😛 En een gat in de muur maken voor snipers kun je in deel 1 ook gewoon met granaten doen 😛

  2.   
    MarijnPF's avatar

    Nog meer unlockables!! 😮