Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: LittleBigPlanet Just Add Water Trailer

LittleBigPlanet is een innovatieve puzzelgame, waarbij je met een soort van stoffen poppetje allerlei puzzels moet gaan oplossen. Hierbij draait het vooral om creativiteit en teamwork, aangezien het regelmatig voorkomt dat je meerdere mensen nodig hebt om verder te komen in een level. Zodoende is LittleBigPlanet in principe een multiplayer, maar de game is ook zeker goed als singleplayer te spelen, zowel online als offline.

Het leuke aan LittleBigPlanet is de mogelijkheid om zelf geheel nieuwe levels en puzzels te ontwerpen, zonder dat er een lastige level-editor aan te pas komt. Deel vervolgens je nieuwe creaties met gamers over de hele wereld en de mogelijkheden van user-created content in deze game zijn eindeloos! Je kunt je character uitgebreid customizen en punten verdienen door een zo snel mogelijke tijd neer te zetten in de levels. Met deze punten kan je vervolgens weer vele attributen voor je character kopen en daarnaast kan je ook nieuwe items verdienen om te gebruiken in zelf te ontwikkelen levels. De kernwoorden van LittleBigPlanet? Play, Create en Share!

Lees voor meer informatie over LittleBigPlanet onze creatieve review!

LittleBigPlanet is inmiddels verschenen voor de PlayStation 3. Een PSP-versie verschijnt eind dit jaar. Wie benieuwd is of de LittleBigPlanet characters waterbestendig zijn kan nu de laatste nieuwe trailer bekijken.

  1.   
    Moon-Hero's avatar

    Hehe,water 🙄

  2.   
    Mv-Highway's avatar

    ziet er goed uit 😉

  3.   
    ps3 gek's avatar

    Dit miste ik inderdaad heel erg in LittleBigPlanet. Jammer dat je er nu voor moet gaan betalen als je het alsnog wilt… 🙁

  4.   
    X-doos's avatar

    ps3 gek schreef, "Dit miste ik inderdaad heel erg in LittleBigPlanet. Jammer dat je er nu voor moet gaan betalen als je het alsnog wilt… 🙁 "

    Alle dlc kost toch geld? Of is dat niet zo op de PS3?

  5.   
    Sa.'s avatar

    LOL