Eerste nummers voor De Sims 3: Wereldavonturen bekendgemaakt

De allereerste uitbreiding van De Sims 3, De Sims 3 Wereldavonturen, zal naast een hoop nieuwe bestemmingen en avonturen ook heel wat nieuwe muziek bevatten. Artiesten waaronder Nelly Furtado en Pixie Lott hebben elk een nummer opgenomen in Simlish, de officiële taal uit de Sims-franchise.

Je sims zullen binnenkort op de volgende nummers kunnen swingen:

    * Nelly Furtado – “Manos al Aire”
    * Pixie Lott – “Mama Do”
    * Stefanie Heinzmann – “No One Can Change My Mind”
    * Matt & Kim – “Daylight”
    * Young Punx – “Juice and Gin”

In De Sims 3 Wereldavonturen kunnen spelers samen met hun Sims voor het allereerst de wereld over reizen en beroemde levensechte bestemmingen bezoeken en hier nieuwe avonturen beleven. Je weet nooit wat je tegen zult komen als je Sims de bezienswaardigheden van een exotische stad bekijken. Je Sims kunnen Oosterse vechttechnieken leren in Shang Simla in China, kennismaken met de rijke cultuur en de beroemde bezienswaardigheden rond de Champs Les Sims bezoeken tijdens een romantische trip naar Frankrijk, of de diepe eeuwenoude graftombes in Al Simhara in Egypte verkennen.

Je kunt met je Sims de reis van hun leven maken. Spelers kunnen ook uitdagingen aangaan om geheime schatten te zoeken, nieuwe vaardigheden te leren en achter nieuwe persoonlijke kansen aan te gaan. Verder zullen ze nieuwe Sims met unieke karakters ontmoeten, vreemde culturen opsnuiven en mee naar huis nemen, allerlei nieuwe stijlen op hun reizen ontdekken en al hun avonturen kunnen delen met de wereld door middel van foto’s, filmpjes en verhalen. Verder ontvangen spelers 1.000 SimPoints, die ze online in De Sims 3 Store uit kunnen geven voor de PC-/MAC-versies van de game.

Onze mening over De Sims 3 vind je in onze review.

De Sims 3 is inmiddels verschenen voor de PC en Mac. De uitbreiding Wereldavonturen verschijnt 20 november voor de PC en Mac.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren