Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Dante’s Inferno Nine Circles Trailer

Dante’s Inferno is een game gebaseerd op het eerste deel van het boek “The Divine Comedy”. Deze action/adventure lijkt sterk op God of War. De toewijzing van knoppen op de controller is vrijwel identiek en je kunt vijanden flink bewerken en de lucht in slingeren dankzij eenvoudige combo’s die lichte en zware aanvallen combineren. Er zijn ook magische vaardigheden in de game en als vijanden het loodje leggen zullen ze health en magic orbs opleveren.

Quick-Time Events zijn ook voldoende aanwezig in Dante’s Inferno en zorgen voor de immens grote gevechten, zoals we die inmiddels wel kennen. Denk hierbij aan het beklimmen van een huizenhoog monster die je vervolgens kunt berijden. Ontwikkelaar EA Redwood Shores, die eerder al werkte aan Dead Space, hoopt vooral dat de setting Dante’s Inferno helpt om zichzelf te onderscheiden. Men mikt op een hedendaagse versie van het vagevuur en de hel, wat er voor zorgt dat je de meest vreemde monsters en enge situaties tegen zult komen. Met Dead Space in ons achterhoofd zijn de verwachtingen dan ook hooggespannen.

Lees meer over Dante’s Inferno in onze E3-preview!

Dante’s Inferno verschijnt medio 2010 voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation Portable. Bekijk nu deze Nine Circles Trailer.

 1.   
  craz's avatar

  12 februari 🙁 Kan niet wachten 😥

 2.   
  Darkknight's avatar

  omg .. echt super!

 3.   
  Slayer61's avatar

  12 februari ? Das 1 dag voor mij verjaardag, ik weet nu al wat ik wil op mijn verjaardag… 😆