Electronic Arts komt met EA Sports Active: More Workouts

EA Sports Active kwam in mei uit en is inmiddels al meer dan 1.8 miljoen keer over de toonbank gegaan. Dat er een uitbreiding van deze game op de markt zal komen is dus ook geen verrassing. Deze werd op de Gamescom persconferentie van Electronic Arts aangekondigd.

De uitbreiding heet EA Sports Active: More Workouts en bevat meer dan 35 nieuwe oefeningen. Ook kunnen spelers hun eigen oefeningen in elkaar zetten en hier hebben zij dan meer dan duizend verschillende keuzemogelijkheden bij.


EA Sports Active is een fitnessgame die zich meer richt op de Westerse manier van lichaamsbeweging dan de Oosterse manier van lichaamsbeweging zoals we die kennen van Wii Fit. Je krijgt je eigen, persoonlijke trainer die je helpt om af te vallen. Bij dit spel zit een speciaal tasje voor om je been waar je een Wiimote of nunchuk in kan doen om zo de bewegingen die je onderlichaam maakt te registreren.

EA Sports Active is exclusief voor de Wii verkrijgbaar. De uitbreiding EA Sports Active: More Workouts zal rond november in de winkels liggen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren