Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Colin McRae: DiRT 2 Rally Rally Good Trailer

Colin McRae: DiRT 2 kent een verbeterde versie van de EGO-engine die we kennen uit het grafisch sterke GRID. Verwacht diverse off-road disciplines en sterke online spelmodi die DiRT 2 veel beter maken dan het origineel.

Colin McRae: DiRT 2 verschijnt 10 september 2009 voor de Xbox 360, PlayStation 3, Wii, Nintendo DS en PlayStation Portable. In december volgt nog een PC-versie, die gebruik maakt van DirectX 11. In deze nieuwe trailer kan je zien hoe goed de graphics het doen in vergelijking met beelden uit het echte leven.

  1.   
    meatball's avatar

    ik hoop dat de stof wolken wel wat meer worden, net zoals de echte fragmenten in het filmpje. als nu je ziet zijn het maar kleine stofwolken, maar dit zal wel de xbox/ps3 versie zijn, ik wacht met smart op de dx11 beelden op de pc:D

  2.   
    Darkknight's avatar

    meatball schreef, "ik hoop dat de stof wolken wel wat meer worden, net zoals de echte fragmenten in het filmpje. als nu je ziet zijn het maar kleine stofwolken, maar dit zal wel de xbox/ps3 versie zijn, ik wacht met smart op de dx11 beelden op de pc:D"

    mee eens xD ik heb nog neit eens directx 10 >.>

  3.   
    ps3 gek's avatar

    Ik kan niet wachten om weer eens lekker met een blik Monster achter mijn stuur te gaan zitten. 😛 Heb DiRT inmiddels helemaal uitgespeeld. Colin MCRae en Ken Block hebben mijn interesse in de rallywereld wel echt vergroot! 😉