Fairytale Fights voorzien van releasedatum; PC-versie in 2010

Playlogic heeft vandaag laten weten dat de game Fairytale Fights op 23 oktober verschijnt voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De game is ook in ontwikkeling voor de PC, maar die versie laat nog wat langer op zich wachten. PC-gamers kunnen namelijk ergens in 2010 met Fairytale Fights aan de slag.


Vind je sprookjes voor kinderen en allemaal veel te soft? Dan is Fairytale Fights zeker iets voor jou! Deze game neemt bekende sprookjes en sprookjesfiguren op de hak in een verrassend bruut hack&slash avontuur. In diverse kleurrijke omgevingen moet je afrekenen met verschillende vijanden om de sprookjeswereld te behoeden voor een ramp.

Hoewel Fairytale Fights gebaseerd is op de krachtige Unreal Engine 3 zijn de spelwerelden alles behalve donker en duister. In cartooneske, vrolijk ogende werelden kan je konijntjes in stukken hakken, dwergen gebruiken als honkbalknuppel en op nog veel meer manieren los gaan. Meer dan 140 wapens, voorzien van alternatieve aanvallen, staan in elk geval garant voor genoeg bloederige actie en ook co-op actie behoort tot de mogelijkheden.

Fairytale Fights verschijnt 23 oktober voor de Xbox 360 en PlayStation 3. In 2010 verschijnt nog een PC-versie.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Lijkt me wel grappig, met roodkapje iedereen doodslaan 🙄

  2.   
    ChielB's avatar

    Slaan, een dwerg pakken en rond meppen, met een kettingzaag bloederig bezig… genoeg om je mee uit te leven. 😉