Rocksteady niet betrokken bij Hitman 5, aldus Eidos

In een uittreksel van acteur Mark Sloan scheen te staan dat Rocksteady, bekend van Batman: Arkham Asylum, betrokken zou zijn bij de ontwikkeling van Hitman 5. Deze game is in ontwikkeling bij IO Interactive, net als voorgaande delen, en het gerucht ging dus dat de ontwikkelaar hulp zou krijgen van een andere studio.

  “This is the first I’ve heard about it,” he told Prey’s World Magazine. “Hitman always has been and always will be IO Interactive’s baby, which it still continues to be so. Rocksteady are not involved with the development of Hitman 5.”

Ian Livingstone, directeur van Eidos, heeft dit gerucht echter de kop ingedrukt. In een interview zei de beste man namelijk dat hij deze speculatie voor het eerst hoorde en dat Hitman 5 alleen in ontwikkeling is bij IO Interactive.


Agent 47 gaat aan zijn vijfde avontuur beginnen in Hitman 5, eveneens in ontwikkeling bij IO Interactive en zal weer worden uitgegeven door Eidos. Er zijn verder nog geen details bekend over de game.

Hitman 5 moet in ieder geval eind 2010 verschijnen voor de PlayStation 3, PC en Xbox 360.

 1.   
  Ika Q's avatar

  Daar ben ik blij om, IOI was altid de maker van Hitman en dat zal altijd zo blijven.

 2.   
  cyberman12's avatar

  In ontwikkeling 😀

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik wou laats hitman spelen had de film gezien die vond ik echt goed, ik kijken zijn spellen voor de ps2 en ik heb ps3 dus ja ben ik wel b deze :Denieuwd naar

 4.   
  Sa.'s avatar

  lol IN ONWIKELING!!!!