Meld je nu aan voor de gesloten beta van APB

Ontwikkelaar Realtime Worlds werkt al tijden aan een nieuwe MMO-game, genaamd APB (All Points Bulletin). De game staat in de planning voor de lente van 2010 en de komende maanden wil men dan ook starten met een gesloten beta voor de PC-versie van de game.

Wil je kans maken om uitgenodigd te worden voor de beta? Meld je dan snel aan via de officiële website. De komende tijd zal Realtime Worlds steeds meer mensen gaan benaderen om deel te nemen aan de beta, dus vrees niet als je niet direct een uitnodiging krijgt. Hoe meer de release van de game nadert, hoe meer mensen toegelaten worden tot de beta.

APB staat voor All Points Bulletin en is een actievolle massively multiplayer online-game van ontwikkelaar Realtime Worlds, bekend van onder andere Crackdown. APB speelt zich af in een fictieve, hedendaagse stad en richt zich op een conflict tussen twee facties: Enforcement en Criminals. Ofwel, politie tegen criminelen.

In APB zal je vooral progressie kunnen boeken dankzij je eigen skills en niet zozeer door ontzettend veel tijd in de game te steken, zoals bij veel andere MMO’s het geval is.

APB verschijnt in de lente van 2010 voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  NoFearz's avatar

  Zoiets lijkt me wel een toffe game 😀

 2.   
  AspireKill_'s avatar

  niet bepaald mijn game.. 😉

 3.   
  DeAdSeYe's avatar

  Van deze game heb ik al heel lang geen nieuws meer van gehoord. 😮

 4.   
  Bello 2185's avatar

  Heb mij even opgegeven. 🙂