Componeer in oktober je eigen muziek met Beaterator

Rockstar heeft aangekondigd dat het spel Beaterator naar de PlayStation Portable komt. Met Beaterator kun je op een makkelijke manier jouw eigen muziek componeren, opslaan en afluisteren. Dit muziek-spel is echter niet nieuw, want in 2005 bracht de uitgever onder dezelfde naam al een gratis webapplicatie voor de PC uit.

De nieuwe versie van Beaterator is veel uitgebreider dan zijn voorganger. Zo heeft de bekende producer Timbaland voor duizenden geluiden gezorgd en bevat de game ook veel meer opties dan zijn voorganger. De game zal op 2 oktober voor de PlayStation Portable in de winkels liggen, maar het spel zal ook via het PlayStation Network gedownload kunnen worden. Deze downloadbare versie is natuurlijk speciaal voor de PSP Go, want die ondersteunt geen UMD-schijfjes meer.


Met Beaterator kun je jouw eigen muziek creëren. Het spel bevat vele opties om jouw creativiteit ruim baan te geven en de bekende producer Timbaland heeft ook nog eens voor duizenden verschillende geluiden gezorgd. Beaterator geeft je kortom de mogelijkheid op een makkelijke manier je eigen muziek te componeren.

Beaterator ligt op 2 oktober voor de PlayStation Portable in de winkels en zal rond die datum ook via het PlayStation Network gekocht kunnen worden.

  1.   
    Infector's avatar

    FL Studio voor PSP, maar nee een programmetje genaamd beaterator…
    Ga deze toch eens proberen, hopelijk is ie deftig…

    Lang leve de muziek!! 😆

  2.   
    N1N0's avatar

    Niice die kan ik mooi gelijk downloaden als ik mn PSPgo heb gehaald 😆