Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

MadCatz produceert game-accessoires voor Modern Warfare 2

Activision is met MadCatz, een enorme leverancier van game-accessoires, tot een overeenkomst gekomen om accessoires uit te geven voor Call of Duty: Modern Warfare 2. Dit betekent dus dat we accessoires kunnen verwachten met logo’s van de game, speciale controllers en andere spulletjes voor alle consoles waarop Modern Warfare 2 verschijnt.

    “We are excited to partner with Activision and Infinity Ward to create branded controllers and accessories based on what is one of the videogame industry’s preeminent franchises.”

Het blijkt dus maar weer dat Call of Duty, of eigenlijk de naam Modern Warfare 2, een ontzettend goede reputatie op zich heeft staan en er genoeg verdiend kan worden aan de merknaam.


Modern Warfare 2 is alweer het zesde deel uit de Call of Duty-serie, met één uitzondering dat de game niet langer Call of Duty in de naam draagt. Dit deel komt weer uit de studio’s van Infinity Ward, die ook al aan de eerste Modern Warfare werkte. Verwacht actie op besneeuwde bergen, een sneeuwscooter en vanuit de sloppenwijken van Brazilië. Daarnaast keren ook enkele bekende namen terug uit Call of Duty 4: Modern Warfare, zoals ‘Soap’ MacTavish.

Lees meer over Modern Warfare 2 in onze E3-preview!

Modern Warfare 2 wordt rond 10 november van dit jaar verwacht voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    JVB93's avatar

    Helaas. Geen wapens uit de game 🙁

    😆

  2.   
    Moon-Hero's avatar

    ”JVB93″ schreef, "Helaas. Geen wapens uit de game 🙁

    😆 "

    lol dan gaan we ff oorlogje spelen 😛

  3.   
    /DareDevil's avatar

    Oke ik ben benieuwd naar wat voor accessoires

  4.   
    jungler's avatar

    ik ben eigelijk ook wel benieuwd 🙂