Call of Duty: World at War tijdelijk in de uitverkoop op Steam

Steam heeft vandaag weer een nieuwe deal online gezet. De PC-versie van Call of Duty: World at War is de komende twee dagen namelijk voor de helft van de prijs te koop. Normaal kost het spel €49,99 maar de game is tijdelijk voor maar €24,99 te downloaden.

Als je van plan bent van deze deal gebruik te gaan maken moet je wel snel zijn, want aankomende donderdag is alweer de laatste dag dat deze korting zal gelden.


Call of Duty: World at War keert weer terug naar de Tweede Wereldoorlog, maar de game is anders dan de cliché WWII games die we al vaker hebben gezien. Het spel speelt zich namelijk af in het verre oosten! Net als in Medal of Honor Rising Sun strijd je dit keer tegen de Japanners in plaats van de Duitsers, en daarbij zal je hele andere tactieken moeten gaan gebruiken dan je gewend bent. Treyarch heeft het gedrag van de tegenstanders namelijk aangepast aan de manier van vechten van de Japanners in de Tweede Wereldoorlog.

De singleplayer van CoD: WaW zal de Perks uit de multiplayer van deel 4 gebruiken om de gevechten in singleplayer dynamischer te maken en voor het eerst wordt co-op voor 4 spelers ondersteund. Over de graphics hoeven wij ons in ieder geval geen zorgen te maken: het spel gebruikt dezelfde engine als Call of Duty 4.

Wil je meer weten over Call of Duty: World at War? Lees dan ook eens onze review!

Call of Duty: World at War is reeds verschenen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii en Nintendo DS.

 1.   
  Maffia173's avatar

  Weer een mooie actie van steam, gelukkig had ik hem al een tijd geleden gekocht voor 25 euro

 2.   
  Thazero's avatar

  ”Maffia173″ schreef, "Weer een mooie actie van steam, gelukkig had ik hem al een tijd geleden gekocht voor 25 euro"

  Jup, ik heb hem een tijdje geleden ook al voor 25 euro gekocht op Steam. 🙂