Deze week patch voor Fat Princess

Het is al even bekend dat de PlayStation Network-titel Fat Princess wat probleempjes heeft met de online multiplayer. De connectie laat te wensen over en er zijn wat bugs die losvliegen, maar deze week zal daar verandering in komen.

Titan Studios wist afgelopen week al te melden dat de ontwikkelaar hard bezig was met een patch en het bedrijf heeft nu laten weten dat de patch deze week nog verschijnt. Noord-Amerika heeft de patch echter al gehad, maar Europa komt dus nog. Hopelijk kan iedereen dan normaal online spelen.


In Fat Princess draait het om het redden van jouw prinses. Teams van 16 man moeten proberen de prinses van het vijandige kasteel naar het eigen kasteel te sjouwen. Maar de vijand probeert haar prinses natuurlijk ook te bevrijden, dus zul je de vijandige koninklijke hoogheid vet moeten mesten, zodat ze te zwaar wordt om alleen te dragen. Teamwork staat dus centraal in deze PlayStation Network-titel van Titan Studios.

Je zal tevens de vijand uit moeten schakelen om posten over te nemen, zodat je sterker in je schoenen staat. Vecht met vijf klassen: Warrior, Archer, Mage, Worker en Priest. Deze kun je ook upgraden, zodat jouw team nog sterker wordt. Andere modi in Fat Princess zijn (team)-deathmatch en o.a. het veroveren van zo veel mogelijk posten.

Fat Princess is onlangs exclusief verschenen op het PlayStation Network.

Meer weten over deze game? Lees dan onze ontzettend dikke review!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren