Tales of Monkey Island Siege of Spinner Cay verschijnt 20 augustus

Telltale Games heeft onlangs de tweede Tales of Monkey Island episode onthuld, namelijk Siege of Spinner Cay. Deze tweede episode zal op 20 augustus worden uitgebracht en gaat verder waar de eerste episode, Launch of the Screaming Narwhal, stopte.

Tales of Monkey Island is een episodic adventure game met nieuwe verhalen in de legendarische Monkey Island-serie. In de hoofdrollen schitteren uiteraard weer de onhandige Guybrush Threepwood en de medogenloze piraat LeChuck. De ontwikkeling is in handen van Telltale Games, die met Sam & Max en Strong Bad’s Cool Game for Attractive People al bewezen heeft dat episodic adventures werken. Het team van Telltale bestaat voor een deel uit talent dat aan alle eerdere Monkey Island-games heeft gewerkt.

De vijfdelige Tales of Monkey Island-serie verschijnt voor de PC en als WiiWare. De eerste episode was Launch of the Screaming Narwhal en op 20 augustus verschijnt de tweede episode, genaamd Siege of Spinner Cay, voor de PC. Later dit jaar worden de WiiWare-versies verwacht.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren