Nieuwe details DS-versie Colin McRae: DiRT 2

Codemasters heeft vandaag nieuwe details naar buiten gebracht van de DS-versie van Colin McRae: DiRT 2. De ontwikkeling van deze versie voor de Nintendo DS en DSi is in handen van Firebrand, het team dat eerder al aan Race Driver: Create and Race werkte.

Verder is het een volledige 3D-racegame, die over dezelfde opties beschikt als de andere versies. Je kunt dus je favoriete wagen uitzoeken en een keuze maken uit de diverse evenementen in de World Tour-modus. Naast bekende auto’s als de Subaru Impreza WRX STI en de Mitsubishi Evo zijn er ook voertuigen als de Nissan 350Z, Hummer H3 en Kincaid Ford F150.

Er zijn zowel circuits als races van het ene naar een ander punt. Ook bevat de DS-versie een track editor en zelf gemaakte tracks kan je opslaan en delen via WiFi. Via dezelfde WiFi Connection kan je tevens met vier spelers multiplayer races afwerken en er is ook een multiplayer met drie speelbare events als er via een enkele cartridge wordt gespeeld.

Colin McRae: DiRT 2 kent een verbeterde versie van de EGO-engine die we kennen uit het grafisch sterke GRID. Verwacht diverse off-road disciplines en sterke online spelmodi die DiRT 2 veel beter maken dan het origineel.

Colin McRae: DiRT 2 verschijnt 10 september 2009 voor de Xbox 360, PlayStation 3, Wii, Nintendo DS en PlayStation Portable. In december volgt nog een PC-versie, die gebruik maakt van DirectX 11.

  1.   
    amine98324's avatar

    wnr komt er goed nieuws van god of war3,gt5,lbp komen naar de xbox:P 😳 😡

  2.   
    Spam-Fischer's avatar

    ”amine98324″ schreef, "wnr komt er goed nieuws van god of war3,gt5,lbp komen naar de xbox:P 😳 😡 "

    je vergeet killzone 2 en infamous;)

  3.   
    amine98324's avatar

    nee killzone hoef ik niet infamous wel.wat d8 je van een xbox met een ding erin zodat je ps3 spellen kunt spelen? 😮

  4.   
    Tha Destiny's avatar

    @hierboven
    :’)