Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: MX vs. ATV Reflex Jolene Van Vugt Trailer

MX vs. ATV Reflex draait weer om off-road racen en de game beschikt over een geheel nieuwe physics engine, waarmee het mogelijk is om het landschap real-time te veranderen. De nieuwe engine zorgt er tevens voor dat de bestuurder los staat van het voertuig. Dit klinkt wellicht niet heel bijzonder, maar in de praktijk zorgt dit voor meer controle over je voertuigen en is het mogelijk om het gewicht van je rijder te verplaatsen, zodat je nog wendbaarder bent met je voertuig.

De banen waarop je kunt racen variëren van besneeuwde bergtoppen tot stoffige en modderige kloven. Ook is het weer mogelijk om gigantische sprongen uit te voeren en Rainbow Studios heeft het uitvoeren van tricks makkelijker gemaakt door ze aan de thumbstick van je controller te koppelen in plaats van lastige knoppencombinaties.

In deze trailer verteld Jolene van Vugt (bekend van MTV’s Nitro Circus http://nitrocircus.com/mtv/) over het nieuwe Rider Reflex systeem waarmee je controle hebt over je lichaam naast het sturen van je voertuig. MX vs. ATV Reflex verschijnt in de herfst voor de Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Portable en Nintendo DS. Bekijk nu snel de laatste nieuwe trailer.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren