Grand Slam Tennis voor de Xbox 360 en PlayStation 3 uitgesteld

Op 11 juni lag Grand Slam Tennis voor de Nintendo Wii al in de winkels. De Xbox 360- en PlayStation 3-versie van het spel stonden ook voor die datum gepland, maar gek genoeg konden gamers die het spel wouden kopen alleen de Wii-versie krijgen. Het was dus overduidelijk dat de gebruikers van de twee andere consoles nog even op het spel moesten wachten.

Vandaag heeft Electronic Arts aangegeven dat de versies voor de andere consoles officieel uitgesteld zijn, maar een nieuwe releasedatum werd hier niet bij genoemd. De reden van het uistel is dat ontwikkelaar EA Sports erg druk is met een uitbreiding voor EA Sports Active. Voorlopig laat Grand Slam Tennis voor de andere consoles dus nog even op zich wachten.


In deze levensechte tennis-game is de druk en spanning voelbaar alsof je zelf op de beste tennisbanen van de wereld staat: de game bevat dan ook als enige de All England Lawn Tennis Club, de thuisbasis van The Championships op Wimbledon. Gamers kunnen het tegen elkaar opnemen als de beste tennisspelers uit het verleden en heden in deze vernieuwende tennisgame, met een ongekende controle over de bal en flitsende acties op de baan.

Op 26 juni zal Grand Slam Tennis uitkomen op de Wii. Er zijn ook versies onderweg voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Een releasedatum voor deze versies is nog onbekend.

 1.   
  Ruudjee's avatar

  Nooit van gehoord eigenlijk :O.
  Ben wel heel benieuwd!

 2.   
  Verbeemen's avatar

  Ruudjee schreef, "Nooit van gehoord eigenlijk :O.
  Ben wel heel benieuwd!"

  das een cartoony stijl tennis spel, is al uit op de wii, en je speel +/- alleen de grand slams, van daar die naam.

  maar denk dat hij meer gekocht word op de wii, als op de andere platformen, daar denk ik dat virtual tennis gaat heersen