Bethesda onthult Gamescom line-up; Brink en WET aanwezig

Bethesda heeft zojuist haar line-up voor de Gamescom bekendgemaakt en er zijn weer enkele interessante titels bijgekomen om straks in Duitsland goed in de gaten te houden. Zo zal de shooter Brink van ontwikkelaar Splash Damage gedemonstreerd worden door niemand minder dan Paul Wedgewood, de baas van Splash Damage.

Verder zijn de games WET, Wheelspin en Medieval Games in speelbare vorm aanwezig. Wheelspin is een futuristische racegame, waarin je op allerlei zeer futuristische circuits kunt racen, en Medieval Games is een verzameling mini-games in een Middeleeuwse setting. Denk hierbij aan het vechten met draken en het bestormen van kastelen, wat allemaal in een kleurrijke omgeving en met enige humor gebeurt. Zowel Wheelspin als Medieval Games is in ontwikkeling voor de Wii.

WET draait om Rubi, een beeldschone, maar dodelijke vrouw die tegen een gepaste vergoeding ‘problemen’ oplost en daarbij geweld niet uit de weg gaat. Als Rubi op een dag de opdracht van een rijke man aanneemt om zijn zoon te vinden, denkt ze dat het een simpele klus wordt. Ze had het echter verkeerd, de opdracht bleek niet zo simpel te zijn en ook de man die Rubi inhuurde blijkt niet te zijn wie hij zegt dat hij is.

Zodoende ontvouwt zich een actievol verhaal vol verraad, vrienden, vijanden, geweren en zwaarden. Rubi is niet alleen lenig genoeg om back-flips en andere speciale manoeuvres uit te voeren, al dan niet door de omgeving te gebruiken, maar ze kan ook zeer goed overweg met een samurai-zwaard. De game kent verder een beetje de filmische stijl van een Tarantino of Rodriguez, waarbij regelmatig flashbacks gebruikt worden in combinatie met een Super-8 film effect om de game extra sfeervol te maken.

Lees meer over WET in onze preview!

WET verschijnt 18 september voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Infector's avatar

    WET! xD

  2.   
    Carmen07's avatar

    WET lijkt me tof en Brink ook wel 8)