Releasedatum Championship Manager 2010 bekend; volgende week demo

Goed nieuws voor liefhebbers van managergames, want Eidos heeft laten weten dat Championship Manager 2010 op 11 september zal verschijnen. Vanaf die dag kunnen we weer massaal aan de slag met het managen van onze eigen voetbalclub.

Er is echter nog een leuk bericht te melden, want op 14 augustus zal men een demo uitbrengen van deze PC-game. De demo bevat een half seizoen om te spelen en je save file van de demo kun je later overzetten naar de volledige game, zodat je direct verder kunt gaan met je favoriete team.


Championship Manager 2010 draait uiteraard weer om het managen van jouw eigen club voor het voetbalseizoen 2009-2010. Verwacht een gedetailleerde 3D-engine voor wedstrijden en van alles wat er komt kijken bij het draaiende houden van een club, zoals het scouten van nieuw talent, de financiële situatie van je club en vele tactische mogelijkheden om jouw elftal naar de overwinning te leiden. CM2010 zit weer bomvol bekende clubs, competities, spelers met diverse vaardigheden en vele statistieken.

Championship Manager 2010 verschijnt 11 september voor de PC.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Managers games zijn echt saai vind ik 🙄