ArmA II voorzien van uitgebreide patch

Bohemia Interactive heeft een bijzonder uitgebreide patch voor ArmA II uitgebracht. Heel veel fixes en tweaks zijn doorgevoerd voor de A.I. van spelers, de engine, de diverse missies en nog veel meer.

Als je de game via de winkel hebt gekocht (op disc), dan kun je op de officiële website terecht om de patch te downloaden en voor uitleg over het installeren van de patch. Heb je de game gekocht en gedownload via Steam, dan zal de patch automatich doorgevoerd worden zodra je opnieuw verbinding maakt met Steam.

Binnenkort kun je op GamersNet lezen wat wij van ArmA II vinden.

Met ArmA: Armed Assault/Combat Operations gaf Bohemia Interactive een refresh aan de titel waarvan zij de naam bij Codemasters moest achterlaten: Operation Flashpoint. Ondertussen werkte de ontwikkelaar ook aan een nieuwe game met de mysterieuze naam ‘Game 2’, die uiteindelijk ArmA II gedoopt werd. De basis van alle drie de games is hetzelfde: grote omgevingen met realistische oorlogsvoering vanuit het eerste persoonsperspectief.

In ArmA II ben je lid van een Recon squad van het United States Marine Corps, dat uitgezonden wordt naar het fictieve Landje Chernarus, dat ooit tot het Sovjetrijk behoorde. Je taak is om burgers te beschermen en de algehele stabiliteit van het land te garanderen. ArmA 2 is natuurlijk voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van graphics en multiplayer.

ArmA II is verschenen voor de PC.

 1.   
  Moon-Hero's avatar

  Yes en nu nog de game kopen en niet meer steeds de demo spelen 😛

 2.   
  DeAdSeYe's avatar

  De A.I. vondt ik op somigen punten nogal erg zwak.

 3.   
  Boxer's avatar

  hopelijk is de bugmanifisitatie afgelopen 😛

 4.   
  cyberman12's avatar

  Eindelijk. Eén missie is zelfs gewoon niet te doen omdat halverwege je artillery-support wegvalt. Hoop dat deze patch die bug fixt!

 5.   
  PixelShooter's avatar

  Aha, een patch. Hopen dat deze de collision detection wat aanscherpt en dat het allemaal wat smoother onder de motorkap verloopt. Je hebt toch wel redelijk wat nodig wil je wat grafisch geweld zien in ArmA II 🙂