Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Wolfenstein Castle Trailer

Wolfenstein speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en ook de nazi’s zijn weer van de partij. De nazi’s zijn echter druk bezig met het experimenteren met occulte krachten uit de Veil, een alternatieve werkelijkheid van de stad waarin alles zich afspeelt. Die stad is één groot geheel, waarbij je nieuwe delen vrij kunt spelen door missies en quests te voltooien. Ook kom je zelf af en toe in de andere dimensie van de Veil terecht, waarbij de wereld om je heen een groene waas krijgt en je over speciale krachten kunt beschikken.

Gedurende de game word je ook soms bijgestaan door computergestuurde hulptroepen. Hoofdpersoon in Wolfenstein is wederom B.J. Blazkowicz en hij beschikt over enkele bovennatuurlijke krachten om het op te nemen tegen de nazi’s.

Wolfenstein zal 21 augustus verschijnen op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Bekijk nu snel deze nieuwe Castle Trailer.

 1.   
  Verbeemen's avatar

  kheb gistere, nog Return to castle wolfenstein uitgespeelt 🙂 maar kwam hij niet uit rond de 7de augustus?

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  very nice 😛 Hopelijk kan ID software hun glorie uit het Quake/Unreal tijdperk nog een keer beleven met deze game, maar dat zal wel niet gebeuren 😉

 3.   
  ChielB's avatar

  Verbeemen schreef, "kheb gistere, nog Return to castle wolfenstein uitgespeelt 🙂 maar kwam hij niet uit rond de 7de augustus?"

  Dat was eerst de verwachting, de game staat nu voor 21 augustus in de planning. Nog twee weken geduld. 🙂

 4.   
  Stranqer's avatar

  ChielB schreef, "

  ”Verbeemen” schreef, "kheb gistere, nog Return to castle wolfenstein uitgespeelt 🙂 maar kwam hij niet uit rond de 7de augustus?"

  Dat was eerst de verwachting, de game staat nu voor 21 augustus in de planning. Nog twee weken geduld. 🙂 "

  2 Weken hel 😥 , gelukkig heb ik call of juarez boundin blood, anders had ik het niet overleefd. 🙂

 5.   
  obi_wan383's avatar

  Return to Castle Wolfenstein was en is nog altijd een geweldige game, ik heb daar enorm goede herinerringen van. Ik hoop dat deze minstens zo goed is.