Tony Hawk: Ride plaatselijk uitgesteld

Mike Griffith, CEO van Activision, heeft gezegd dat Tony Hawk: Ride dit jaar alleen zal verschijnen in Amerika, Groot-Brittannië en Duitsland. Dit nieuws kwam naar buiten op een bijeenkomst over Activisions financiën over het tweede kwartaal van dit jaar.

Andere gebieden moeten wachten tot 2010 om met de nieuwe, op randapparatuur gebaseerde Tony Hawk aan de slag te mogen. Fans van de serie zullen dus naar onze oosterburen moeten om dit jaar nog te skateboarden in de huiskamer.

Tony Hawk: Ride logo

Tony Hawk: Ride is de nieuwste skateboardgame van uitgever Activision en ontwikkelaar Robomodo. De game maakt voor het eerst gebruik van een speciale, draadloze skateboard-controller.

Tony Hawk: Ride zal in 2010 verschijnen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en Wii.

 1.   
  brend5's avatar

  waar slaat het op??

 2.   
  Mv-Highway's avatar

  Waarschijnlijk omdat ze niet helemaal overtuigd zijn van hun game + board, en het eerst willen uitproberen. Als voor geen meter verkoopt komt het helemaal niet deze kant op denk ik. Al zit ik daar helemaal niet mee 😉

 3.   
  SCORPIONSOLDIER's avatar

  Mv-Highway schreef, "Waarschijnlijk omdat ze niet helemaal overtuigd zijn van hun game + board, en het eerst willen uitproberen. Als voor geen meter verkoopt komt het helemaal niet deze kant op denk ik. Al zit ik daar helemaal niet mee 😉 "

  ik zeg ze hebben nog niet genoeg van die boards
  en deze landen zullen in het verleden waarschijnlijk de grootste afzetmarkt zijn geweest voor TH games

 4.   
  FioranoJC's avatar

  Of omdat elk normaal persoon die skateboarden ook maar een beetje leuk vind, gek word van al die delen.
  Ik bedoel maar, hoeveel TH spellen zijn er nou? En worden ze echt LEUKER?

  persoonlijk vind ik dat de LOL van bijna ALLE spellen in 2009 slechter word. Een game zit beter in elkaar, is mooier en draait beter. Maar games zijn oorspronkelijk gemaakt voor de lol.

  Ik ben dik en dik tevreden met mijn Xbox 360,
  maar Tony Hawk Pro Skater 3 en 4 zijn toch wel dé spellen die gespeelt worden als er vrienden langskomen.