Gamersnet.nl

Nieuwe Call of Duty 4-patch verhelpt waarschijnlijk UFO-hack

Gisteren werd er al gemeld dat er een nieuwe patch aankomt voor de 2 jaar oude game Call of Duty 4: Modern Warfare. Deze patch zou een exploit fixen en zou heel spoedig uit moeten komen.

Na het internet wat afgespeurd te hebben, lijkt het te gaan om de zogeheten “UFO hack”, die vooral op de PlayStation 3 erg populair is. Met deze “UFO hack” is het mogelijk door alle muren en objecten heen te vliegen en jezelf dus op plekken te positioneren waar dit eigenlijk helemaal niet mag.

Er zijn echter nog vele andere exploits naast deze “UFO hack”, wellicht dat die ook gefixed worden. Het schijnt dat de patch nu al voor certificatie bij Microsoft en Sony ligt.

Call of Duty 4: Modern Warfare speelt zich af in het heden, waar je mag strijden in uiteenlopende gebieden als het Midden-Oosten, Oost-Europa, de Noord-Atlantische Oceaan en Londen. De terrorist Zakhaev wil Rusland terugbrengen naar de tijden van zijn held Stalin. Als gevolg hier van ontstaat er een grootschalige burgeroorlog. De Amerikanen starten hun tegenacties, maar ze worden door Zakhaev richting het Midden-Oosten gelokt. De Britse SAS doorziet de plannen van Zakhaev en ze informeren de Amerikanen direct. Zodoende vecht je met zowel de Britten als de Amerikanen tegen deze gevaarlijke terrorist.

Lees hier de review van Call of Duty 4: Modern Warfare.

Call of Duty 4: Modern Warfare is inmiddels uitgekomen voor de PC, PS3 en Xbox 360.