PC-versie FIFA 10 krijgt toch 360-dribbling

Zojuist is bekendgemaakt dat de PC-versie van FIFA 10 toch over 360-dribbling zal beschikken. Deze nieuwe feature, waarmee spelers in volledige vrijheid kunnen dribbelen, zou eerst alleen in de Xbox 360 en PlayStation 3-versie verwerkt worden, maar ook de PC-versie zal er straks over beschikken.

De afgelopen jaren voelde de PC-versie vaak aan als een ‘last-gen’ versie vergeleken met de consoleversies van FIFA, maar dit lijkt met FIFA 10 dus weer iets te veranderen.

FIFA 10 bouwt verder op de succesvolle formule van FIFA 09. In dit nieuwe deel is de AI van keepers aangepakt, waardoor je doelman nog beter op schoten moet reageren, en verder kennen ook je medespelers een betere intelligentie, wat goed samenspel moet bevorderen. Een andere nieuwe functie voor de next-gen versies (Xbox 360 en PlayStation 3) is de mogelijkheid om 360-graden te dribbelen. Dit moet voor nog meer balgevoel en realisme zorgen.

FIFA 10 verschijnt 1 oktober voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2, PlayStation Portable, Nintendo DS en als mobile game.

  1.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    mooie voor de mensen die hem gaan halen!