Section 8 verschijnt 4 september

De laatste tijd zagen we vooral nieuwe trailers van de science-fiction shooter Section 8, maar vandaag hebben we wellicht nog beter nieuws voor liefhebbers van een potje knallen in de toekomst. Uitgever SouthPeak heeft namelijk laten weten dat Section 8 op 4 september zal verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Een maand geduld dus nog en dan kunnen we aan het werk met de elitaire 8th Armored Infantry.

Vanaf 10 augustus start men in Europa met een bèta voor de PC en later deze maand wordt ook nog een Xbox 360-bèta verwacht.

Section 8 is een intense first-person shooter en speelt zich af op diverse door oorlog verwoeste planeten in de toekomst. De mensheid wordt namelijk bedreigd en stuurt zodoende de elitaire 8th Amored Infantry (nickname Section 8) erop uit om het naderende onheil te stoppen en te voorkomen dat de mensheid wordt uitgemoord.

Als speler heb je naast diverse wapens ook meer strategische controle over het strijdveld, waarbij je met tactische hulpmiddelen en het oproepen van voertuigen de gevechten naar jouw hand kunt zetten. Net zoals alle andere elite soldaten van Section 8, beschik je over een geavanceerd, gepantserd pak. Je doelstellingen zijn duidelijk: duik vanaf kilometers hoogte in de strijd en zorg er voor dat je de vijand razendsnel uitschakelt om je missies tot een succes te maken.

Section 8 verschijnt 4 september voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Een public beta, of 1 waarvoor je moet aanmelden?

  @ ChielB: Oke bedankt 😉

 2.   
  ChielB's avatar

  Er was enkele maanden terug een aanmelding mogelijk (zie ook dit bericht)

  Mogelijk heb je nog een kans via de officiële beta-site op http://www.joinsection8.com/eurobeta/euro_beta.php 🙂

 3.   
  JVB93's avatar

  De verhaallijn zal wel goed in mekaar zitten hoop ik 🙂
  Ik hoop de grafics ook.
  Ik ga deze in ieder geval in het oog houden 🙂

 4.   
  Serg1337's avatar

  ik denk dat ik hem wel ga halen, maar dan wel na Halo 3: ODST.. hij ziet er namelijk wel vet uit 🙂