Guitar Hero 5 ondersteunt ook Mii’s

Onlangs maakte Activision al bekend dat Guitar Hero 5 ondersteuning zal bieden voor Xbox Avatars en vandaag laat men weten dat ook de Mii’s van de Nintendo Wii worden ondersteund in de game. Je kunt je eigen favoriete Mii dus straks aan het werk zien in jouw virtuele bandje. Ondersteuning voor de PS3 Home Avatars lijkt vrij onwaarschijnlijk.


Guitar Hero 5 is net zoals Guitar Hero: World Tour een bandgame, maar deze keer is het ook mogelijk om in verschillende bezettingen te spelen: drie gitaristen en een zanger, twee drummers en twee gitaristen of zelfs vier zangers, allerlei combinaties zijn mogelijk. De game is een stuk toegankelijker geworden om even snel met wat vrienden te spelen. Ontwikkelaar Neversoft heeft namelijk Party Play toegevoegd, waarbij mensen vrij in en uit een nummer kunnen stappen.

Daarnaast is de competitieve multiplayer uitgebreid met de RockFest modus, waarbij spelers kunnen strijden in vijf verschillende modi. Verder is ook de Music Studio uit World Tour verbeterd en er zijn diverse uitdagingen waarbij je nummers op een speciale manier moet uitvoeren. De tracklist bestaat uit meer dan 85 bands, variërend van The Rolling Stones en Bob Dylan tot Santana en Kings of Leon.

Guitar Hero 5 wordt in september verwacht voor de Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2 en Wii.

 1.   
  Moon-Hero's avatar

  LoL 🙄

 2.   
  Chikin's avatar

  Moon-Hero schreef, "LoL 🙄 "

  Inderdaad lol xD

 3.   
  TheDouble's avatar

  mii’s hebben nieteens handen toch 😳