Fat Princess krijgt mollige patch

Fat Princess is nog maar net uit, maar ontwikkelaar Titan Studios heeft nu al bekend gemaakt te werken aan een patch. Het bedrijf heeft namelijk veel negatieve feedback gekregen op het online multiplayer gedeelte. De game schijnt veel connectie-problemen te hebben en als je al in een potje terecht komt, heb je grote kans op lag.

Titan Studios denkt al de boosdoener van de lag gevonden te hebben en is nu hard aan het werk om Fat Princess soepel te krijgen. Ook is ze flink bezig om de connectie-problemen te verhelpen.


In Fat Princess draait het om het redden van jouw prinses. Teams van 16 man moeten proberen de prinses van het vijandige kasteel naar het eigen kasteel te sjouwen. Maar de vijand probeert haar prinses natuurlijk ook te bevrijden, dus zul je de vijandige koninklijke hoogheid vet moeten mesten, zodat ze te zwaar wordt om alleen te dragen. Teamwork staat dus centraal in deze PlayStation Network-titel van Titan Studios.

Je zal tevens de vijand uit moeten schakelen om posten over te nemen, zodat je sterker in je schoenen staat. Vecht met vijf klassen: Warrior, Archer, Mage, Worker en Priest. Deze kun je ook upgraden, zodat jouw team nog sterker wordt. Andere modi in Fat Princess zijn (team)-deathmatch en o.a. het veroveren van zo veel mogelijk posten.

Fat Princess is onlangs exclusief verschenen op het PlayStation Network.

 1.   
  gebruiker50081's avatar

  xD Nice name

 2.   
  Rickass93's avatar

  Nice game! 8)
  Speel niets anders tegenwoordig. 🙄