Professor Layton en de Doos van Pandora voorzien van website

Voor spelers die graag meer over Professor Layton en de Doos van Pandora willen weten heeft Nintendo een nieuwe website online gezet. Op dit moment bevat de website een trailer en drie wallpapers en ook kunnen bezoekers zich aanmelden voor een nieuwsbrief over het aankomende spel. De nieuwe site is via deze link te bezoeken.


Het zeer spannende verhaal van Professor Layton en de Doos van Pandora voert spelers van puzzel naar puzzel. In totaal zijn er meer dan 150 nieuwe breinbrekers, raadsels en logica-puzzels om op te lossen. In tegenstelling tot de voorganger is het spel in z’n geheel naar het Nederlands vertaald. Zo kan elke speler het verhaal en de puzzels zonder moeite begrijpen. Naast de teksten in beeld zijn ook de tekenfilmpjes en gesproken dialogen geheel in het Nederlands.

Dit keer gaan Professor Layton en Luke op reis om de mysteriën te ontrafelen rondom de plotselinge dood van Dr. Schrader, de vriend en mentor van Professor Layton. Tijdens hun onderzoek vinden ze naast het lichaam van Dr. Schrader een treinkaartje voor de Molentary Express. Vreemd genoeg staat er geen bestemming op het kaartje, dus hebben ze geen idee waar deze luxe trein hen naartoe zal brengen…

Aan jou de taak om het duo voorbij de talrijke puzzels te helpen en te achterhalen wie of wat verantwoordelijk is voor de dood van Dr. Schrader. Kan de mysterieuze Doos van Pandora er iets mee te maken hebben?

Professor Layton en de Doos van Pandora verschijnt 25 september voor de Nintendo DS en DSi.

 1.   
  PixelShooter's avatar

  Hmm.. mooi! Heb het vorige deel wel leuk gevonden en ook de trailer van deze versie spreekt me wel aan. Het is clean en duidelijk gemaakt en de puzzels zijn toch ook wel altijd een uitdaging.

  Kom maar op met die Doos van Pandora 😀

 2.   
  RinusReetRidder's avatar

  Hopelijk is deze meertalig, dat Engels is toch wel heel stijlvol. 🙂

 3.   
  Infector's avatar

  Eindelijk een site.
  Vind het vorige deel wel een lekkere uitdaging,
  wat gaat deze geven??