This is Vegas mogelijk gecanceld

Het is lang geleden dat we wat hebben gehoord van This is Vegas, de free-roaming game waarin diverse zondige activiteiten centraal staan. Volgens Midway konden we enkele maanden terug al meer informatie verwachten, maar ook dat bleef uit door alle perikelen bij Midway en de overname door Warner Bros.

Inmiddels ziet het er naar uit dat This is Vegas slachtoffer is geworden van alle overnames en financiële problemen, want retailer Gamestop heeft mensen die This is Vegas hadden besteld als pre-order een e-mail gestuurd, met daarin de boodschap dat de game gecanceld is. Het is nog geen formele bevestiging, maar de kans lijkt steeds groter te worden dat we niets meer gaan zien van This is Vegas.

In de free-roaming game This is Vegas heeft een invloedrijke zakenman het plan bedacht om van Las Vegas een gezellige, kindvriendelijke familiestad te maken. Jij, als held van het verhaal, ziet dit absoluut niet zitten en je zult er alles aan doen om Las Vegas te beschermen.

Om dit te bereiken zul je zelf een machtig imperium op moeten zetten om ervoor te zorgen dat Las Vegas weer het vertrouwde paradijs voor volwassenen wordt. Feest in de beste clubs om vrienden te worden met VIP’s, zorg voor voldoende geld door flink te gokken, race met snelle wagens illegale straatraces om je reputatie te vergroten, bevecht vijanden met je vuisten en vuurwapens om je kracht te tonen, enzovoorts. Je bent zelf vrij om te kiezen wat je wilt doen in ‘Sin City’, van het valsspelen in een casino en het verleiden van gevaarlijke vrouwen, tot het rijden langs The Strip en het uitlokken van stevige bargevechten. Kan jij de zonde weer terug brengen in Vegas?

Lees meer over This is Vegas in onze Fast Forward!

This is Vegas was in ontwikkeling voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  Justdoit's avatar

  jammer voor die mensen vindt ik dat toch altijd..

 2.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  jammer leek me wel een leuke game net zo als Tiberium die ook gecanceld werd 😥

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  GamerGames schreef, "jammer leek me wel een leuke game net zo als Tiberium die ook gecanceld werd 😥 "

  idd leek me ook wel leuk

 4.   
  gebruiker50081's avatar

  Ahh hoop dat het niet zo is hij leek me leuk 🙁