Gerucht: Braid krijgt ook een PlayStation 3-versie

De Unterhaltungssoftware Selbstkontrolle (USK), de Duitse organisatie die games beoordeeld, heeft op hun lijst met aankomende games de PlayStation 3-versie van Braid opgenomen. Het spel is momenteel alleen voor de PC en Xbox 360 verkrijgbaar en een PlayStation 3-versie is officieel nog niet aangekondigd. Tot nu toe is dit bericht dan ook een gerucht, maar als het spel wel aangekondigd wordt laten we dit natuurlijk weten.


Braid is een bijzonder creatieve game, waarin het spelen met de tijd centraal staat. In elke wereld is er wat anders mogelijk op het gebied van tijd, zoals het vertragen van tijd, het achteruit spoelen van de tijd, enzovoort. Op deze manier dien je in meerdere levels enkele puzzelstukjes te verzamelen om uiteindelijk een wereld te voltooien door een volledige puzzel op te lossen met de verzamelde stukjes. De game is voorzien van een prachtige visuele stijl met pasteltinten, een sterke soundtrack en een bijzonder plot.

Braid is reeds verschenen op Xbox Live Arcade en voor de PC.

 1.   
  GameAC's avatar

  Het is geen gerucht, het is al bevestigd door de makers: http://ps3.ign.com/articles/100/1009615p1.html

  IGN just received word from a Hothead Games representative confirming the North American and European release of Braid for PSN. The spokesperson could not, however, comment on when the game will be released, but expect to hear more news in the coming months.

 2.   
  sebasiske's avatar

  dit is een leuke game , weer eens wat anders