Bethesda onthult releasedatum WET

Onlangs was Peter aanwezig bij een preview-event van de actiegame WET, waarover hij best te spreken was in zijn preview. Heel lang hoeven we niet meer te wachten op dit avontuur van de mooie maar dodelijke Rubi, want Bethesda heeft vandaag laten weten dat WET op 18 september wordt uitgebracht. Nog anderhalve maand geduld dus…

WET draait om Rubi, een beeldschone, maar dodelijke vrouw die tegen een gepaste vergoeding ‘problemen’ oplost en daarbij geweld niet uit de weg gaat. Als Rubi op een dag de opdracht van een rijke man aanneemt om zijn zoon te vinden, denkt ze dat het een simpele klus wordt. Ze had het echter verkeerd, de opdracht bleek niet zo simpel te zijn en ook de man die Rubi inhuurde blijkt niet te zijn wie hij zegt dat hij is.

Zodoende ontvouwt zich een actievol verhaal vol verraad, vrienden, vijanden, geweren en zwaarden. Rubi is niet alleen lenig genoeg om back-flips en andere speciale manoeuvres uit te voeren, al dan niet door de omgeving te gebruiken, maar ze kan ook zeer goed overweg met een samurai-zwaard. De game kent verder een beetje de filmische stijl van een Tarantino of Rodriguez, waarbij regelmatig flashbacks gebruikt worden in combinatie met een Super-8 film effect om de game extra sfeervol te maken.

Lees meer over WET in onze preview!

WET verschijnt 18 september voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Infector's avatar

    Anderhalve maand wachten, dat heb ik er wel voor over.
    Goede preview ook, dus wordt vast een goede game.