Geen westerse release Yakuza 3

SEGA heeft vandaag laten weten dat er geen westerse release zal komen van Yakuza 3, de bikkelharde vechtgame over de Japanse onderwereld. Een woordvoerder verklaarde dat er momenteel geen plannen zijn om de game in Europa uit te brengen en ook een Amerikaanse release lijkt uitgesloten.

De tegenvallende verkoopcijfers van Yakuza 2 zijn zeer waarschijnlijk de oorzaak van het uitblijven van een westerse release van Yakuza 3. Liefhebbers van de serie zijn dus aangewezen op het importeren van dit derde deel.

Yakuza 3 is de eerste game uit de serie die zal verschijnen op een next-gen console. Yakuza 3 is een beat ‘em up game, die zich afspeelt rond 1605 in Japan. Jij speelt Musashi Miyamoto, een wereldberoemde samoerai en tevens maker van vele Japanse katana’s. Daarnaast schreef hij het Book of Five Rings. Naast het actie element bevat de game ook een aantal kenmerken van een adventure game.

Yakuza 3 verscheen in 2008 in Japan, exclusief voor de PlayStation 3.

 1.   
  GameAC's avatar

  Jammer, het was een goede game. Maar ja, de westerse markt wil het niet en koopt dus liever middelmatige film games.

 2.   
  Tadao's avatar

  GameAC schreef, "Jammer, het was een goede game. Maar ja, de westerse markt wil het niet en koopt dus liever middelmatige film games."

  nah,ze vinden t waarschijnlijk ‘te oosters’, ze hebben liever maffia dan de (in mijn mening) veel betere yakuza