Marvel vs. Capcom 2 verschenen op Xbox Live Arcade

De klassieke cross-over game Marvel vs. Capcom 2, met helden uit de oevres van gelijknamige producenten, is vanaf vandaag te downloaden via Xbox Live Arcade. Tegen een vergoeding van 1200 Microsoft Points haal je deze remake van een klassieker in huis. De game verschijnt over een goede twee weken ook nog op het PlayStation Network.

Marvel vs. Capcom 2 is gebaseerd op de code van de Dreamcast-versie, waarmee Capcom naar eigen zeggen de beste versie naar het HD-tijdperk haalt. De game ondersteunt online spelen en meerdere HD-upscaling opties om de visuele instellingen naar eigen smaak aan te passen. Verwacht echter niet dezelfde HD-graphics als in de remake van Street Fighter II Turbo.

Verder is het niet nodig om characters vrij te spelen, want ze zijn allemaal direct vanaf de start beschikbaar. Denk hierbij aan Marvel-personages als Wolverine, Cyclops, The Hulk, Spider-Man, Iron man en Venom, terwijl de selectie Capcom-spelers uit bekende namen als Ken, Ryu, Chun-Li, Zangief, Mega Man en Ruby Heart bestaat.

Marvel vs. Capcom 2 is verschenen op Xbox Live. Een PSN-versie volgt 13 augustus.

  1.   
    TheJoker9117's avatar

    Hoge learn-curve, maar als je het onder de knie hebt is het egt heel vet!