Forza Motorsport 3 voorzien van Europese releasedatum

Gisteren liet Microsoft al weten dat Forza Motorsport 3 een speciale Limited Collector’s Edition zal krijgen en vandaag heeft men nog wat belangrijks te melden, namelijk de Europese releasedatum. Wij zijn zowaar enkele dagen eerder aan de beurt dan de Amerikanen, want bij ons ligt Forza Motorsport 3 vanaf 23 oktober in de winkel, terwijl ze aan de andere kant van de oceaan nog tot de 27e moeten wachten.

Forza Motorsport 3 brengt het racen naar een nog hoger niveau en biedt een ideale ervaring voor zowel fanatieke tuners als gamers die gewoon op topsnelheid willen racen. De game bevat meer dan 400 auto’s, 100 bestaande circuits en diverse exotische wegen van over de hele wereld om eens flink te scheuren met de diverse bolides.

Ontwikkelaar Turn 10 heeft de game van nog meer polygonen voorzien, zodat je kunt genieten van prachtige HD-graphics en uitgebreide physics. Verder kent Forza 3 uitgebreide niveaus van assistentie tijdens het rijden en variabele vaardigheidsniveaus, zodat de game voor iedereen een uitdaging is. Geheel nieuwe opties zijn aanwezig om je wagens te customizen en filmpjes op te nemen en te delen met de community op Xbox Live.

Forza Motorsport 3 verschijnt 23 oktober voor de Xbox 360.

 1.   
  Infector's avatar

  Jeej!! Eindelijk xD

 2.   
  mazterman's avatar

  iendelijk een goeie titel die wij eerder hebbe 😆 go EU ! 😆

 3.   
  ps3 gek's avatar

  Ben benieuwd of deze datum de releasedate van GT5 beïnvloedt. Gaan ze Forza 3 gebruiken als voorbeeld voor nog enkele verbeteringen of brengen ze hem ook zo snel mogelijk uit? 🙄

 4.   
  Chikin's avatar

  Oeh ik verheug me erop 🙄