Star Ocean: The Last Hope wellicht toch naar de PlayStation 3

De Xbox 360-exclusive Star Ocean: The Last Hope verschijnt mogelijk toch op de PlayStation 3, als we de internetwinkel GameFly mogen geloven. De website heeft de game namelijk op haar lijst gezet van PlayStation 3 releases.

GameFly staat wel bekend als een site die vaker onaangekondigde games op haar website vermeldt. Het is tot nog toe dan ook de enige site die meldt dat Star Ocean: The Last Hope naar de PlayStation 3 komt. Daarom kunnen we maar beter wachten op een reactie van Square Enix. Wordt vervolgd..


Star Ocean: The Last Hope is alweer het vijfde deel in de Star Ocean-serie. Het verhaal in dit deel speelt zich voor alle andere games af en dit keer maak je jezelf ut de voeten met de hoofdpersoon Edge Maverick. Het spel biedt enkele nieuwe features. Zo kun je nu je eigen ruimteschip besturen en kun je nu met maximaal vier teamleden tegelijk vechten. Volgens ontwikkelaar tri-Ace is het gevoel dat het verhaal zich in de ruimte afspeelt nog beter uitgewerkt dan in alle voorgaande delen.

Meer weten over Star Ocean: The Last Hope? Lees dan onze review.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren