Gears of War 2: All Fronts Collection en Dark Corners nu op Xbox Live

Vandaag is de Gears of War 2: All Fronts Collection uitgebracht op Xbox Live. De All Fronts Collection bestaat uit alle tot dusver verschenen extra content voor Gears of War 2, te weten het Flashback, Combustible en Snowblind Map Pack, zeven nieuwe multiplayer mappen en een geheel nieuw singleplayer hoofdstuk, genaamd Road to Ruin, toegevoegd. In dit hoofdstuk keren Marcus en Dom terug naar de Locust Hollow, waarbij je zowel met heel veel geweld als op een meer stealth-achtige manier kunt spelen.

Voor spelers die al over de Map Packs beschikken is er ook goed nieuws, want de nieuwe multiplayer mappen en het extra singleplayer hoofdstuk zijn tevens via Xbox Live te downloaden als Gears of War 2: Dark Corners.

De All Fronts Collection is te downloaden tegen een vergoeding van 1600 Microsoft Points. Dark Corners kost 1200 Microsoft Points om te downloaden.


Gears of War 2 is het vervolg op de Xbox 360-topper uit 2006, die eind 2007 ook voor de PC-verscheen. Deze tweede game uit de trilogie wordt ontwikkeld met behulp van de Unreal Engine 3.5, waarmee we nog mooiere graphics mogen verwachten. Daarnaast bevat de game vier nieuwe wapens, extra melee moves en is het mogelijk om luchtvoertuigen te besturen. Ook de speelduur van de game wordt door Epic aangepakt, want de game zal een dubbele speelduur krijgen vergeleken met het origineel.

Lees meer over Gears of War 2 in onze knallende review!

Gears of War 2 is reeds verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  glorys6's avatar

  waar gaat dit artikel nou eigenlijk over??Gow2 ligt toch bij iedereen al onder een laag stof?? ๐Ÿ˜†

 2.   
  delta62's avatar

  Niet dus, ik heb vandaag nog de multiplayer gespeeld. ๐Ÿ˜‰

 3.   
  WoKingNL's avatar

  onder een laag stof? ben je gek! de multiplayer is erg vet ๐Ÿ˜†

 4.   
  craz's avatar

  ”glorys6″ schreef, "waar gaat dit artikel nou eigenlijk over??Gow2 ligt toch bij iedereen al onder een laag stof?? ๐Ÿ˜† "

  Volgens mij lig jij meer onder een laag stof ๐Ÿ˜› De multiplayer is namelijk nog erg vet ๐Ÿ˜‰

 5.   
  Ika Q's avatar

  Prijzen zijn weer behoorlijk gestegen, 1600 punten :'(

 6.   
  Chikin's avatar

  yagamer schreef, "

  ”glorys6″ schreef, "waar gaat dit artikel nou eigenlijk over??Gow2 ligt toch bij iedereen al onder een laag stof?? ๐Ÿ˜† "

  Volgens mij lig jij meer onder een laag stof ๐Ÿ˜› De multiplayer is namelijk nog erg vet ๐Ÿ˜‰ "

  Ja echt he…

 7.   
  B4d33nD's avatar

  Ika Q schreef, " Prijzen zijn weer behoorlijk gestegen, 1600 punten :'("

  Je krijgt 19 mappen en een singleplayer hoofdstuk. Dat is behoorlijk veel voor 1600 punten lijkt mij…

 8.   
  calkie's avatar

  Coolchikin schreef, "

  ”yagamer” schreef, "[quote=”glorys6″].."

  Volgens mij lig jij meer onder een laag stof ๐Ÿ˜› De multiplayer is namelijk nog erg vet ๐Ÿ˜‰ "

  Ja echt he…[/quote]ik vind het de grootste terleurstelling dat ik als gamer ooit gehad heb vond die game echt zo slecht bah ben er nog ziek van . dat verbloemen van lagg hadden ze nooit moeten doen . zie liever iemant door het beeld heen schokken en dat ik weet dat ie lagg heeft en dat daar door dus soms rare kunnen gebeuren dan dat je het niet ziet en denkt doorwat voor raars je nu weer dood bent of juist iemant hebt gekilled

 9.   
  WoKingNL's avatar

  Hoebedoel je overdrijven ๐Ÿ˜•