Ninja Gaiden Sigma II heeft een releasedatum

Tecmo KOEI heeft vandaag de releasedatum naar buiten gebracht voor Ninja Gaiden Sigma II voor de PlayStation 3. De game zal in Europa verschijnen op 2 oktober 2009 en de Amerikanen kunnen iets eerder aan de slag met onze favoriete Ninja, namelijk op 29 september aanstaande.


In Ninja Gaiden II kruip je weer in de huid van Ryu Hayabusa om zijn clan te wreken en de vernietiging van het menselijk ras te voorkomen. Gewapend met een uitgebreid assortiment van ninja wapens, en natuurlijk zijn eigen, dodelijke skills, moet Ryu zich door een uiterst gevaarlijke wereld zien te vechten. Voorzien van de nieuwe engine, een nieuw auto-health regeneration systeem en vooral ook veel nieuwe levels, avonturen, vijanden en extreme gevechten, moet Ninja Gaiden II een ware revolutie worden binnen deze populaire franchise.

De PlayStation 3-versie, Ninja Gaiden Sigma II, bevat twee nieuwe speelbare personages: Ayane uit Dead or Alive en Momiji uit Ninja Gaiden Dragon Sword. Verder is deze versie voorzien van nieuwe content en ondersteuning voor het PlayStation Network. De ontwikkeling is weer in handen van Team Ninja.

Wil je weten wat wij vonden van Ninja Gaiden II? Check dan snel onze review!

Ninja Gaiden II is verschenen voor de Xbox 360. Voor de PlayStation 3 verschijnt de game op 2 oktober 2009 als Ninja Gaiden Sigma II.

  1.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    Ga hem toch nie kopen 😛 heb hem al op de x360 😆

  2.   
    Chikin's avatar

    Hmm ik zie nog wel.. Als ik geld heb xD